Ring oss: 0704-719-368
V.Bangatan 4, 263 77 Mölle, Sweden Hitta på kartan
Om oss

Om Villa Välkommen

VÅRT HUS

Då vi köpte det gamla posthuset i Mölle för några år sedan gick drömmen om att starta ett bed and breakfast i uppfyllelse. Med Villa Välkommen har vi skapat ett personligt boende med bekväma rum i en mysig och familjär miljö. Vi vill att Ni ska känna Er välkomna och omhändertagna under Ert besök hos oss – vår dörr står alltid öppen om Ni har frågor eller behöver hjälp med något.

Vandring, klättring, dykning, fiske, surfing och bad – Mölle har någonting att erbjuda alla. ”

MÖLLES HISTORIA

Människor började vallfärda till Mölle i början av 1900-talet då byn gjorde sig känd som enda badort i Sverige där män och kvinnor tilläts bada tillsammans.
Vandring, klättring, dykning, fiske, surfing och bad – Mölle har någonting att erbjuda alla.

VI SOM BOR HÄR

Vår familj har bott i Mölle under generationer och den kärlek vi känner för bygden delar vi gärna med oss av. Innan Villa Välkommen förvandlades till bed and breakfast för några år sedan fungerade byggnaden som byns posthus. Här arbetade både Lennarts far och farfar som brevbärare innan han själv tog över positionen 1988. När Christina kom ner från Stockholm en sommar i slutet av 80-talet förälskade hon sig i både Mölle och byns brevbärare. Tre av familjens fyra döttrarna är numera utflugna ur boet, men minstingen Kajsa bor fortfarande kvar hemma. I huset huserar även familjens hund Flinga.

 


					 
								  

Reservera

EMAIL OSS
ett meddelande med önskad rumstyp, ankomstdatum och antal nätter du vill reservera, så kontaktar vi dig på nolltid.

Hitta oss på: