top of page
Untitled_Panorama1-2-2.jpg

Kullahalvön

Vackra Kullahalvön

Sevärdheter och aktiviteter

Välkommen till Mölle och Kullahalvön! Här kan du njuta av fantastisk natur, vackra stränder och spännande aktiviteter. Utforska de pittoreska byarna, vandra längs kusten eller ta en tur på cykel. Besök också Kullabergs naturreservat och upplev den unika naturen och de imponerande klippformationerna. På Kullahalvön finns något för alla.

Golf
Kajak
Klättring
Badplatser
Vandring
Ridning
Mountainbiking
Vinprovning
Restauranger

Mölle golfklubb

Mölle Golfklubb är en vacker golfbana belägen på natursköna Kullaberg. Banan erbjuder en utmanande men njutbar upplevelse för golfare på alla nivåer. Med fantastisk utsikt över omgivande landsbygd är Mölle Golfklubb en destination som alla golfentusiaster bör besöka.

EXCLUSIVE LUXURY AT PIERCE CLOSE

Nimis

Nimis på Kullaberg är en imponerande skulptur som är byggd av drivved och andra återvunna material. Skulpturen är en av de mest kända sevärdheterna på Kullaberg och lockar besökare från hela världen. Med sin unika design och fantastiska utsikt över havet är Nimis definitivt värt ett besök. Promenera till Nimis från antingen Mölle eller Himmelstorp. Bra skor rekommenderas.  

Nimis

Upplev Kullabergs ambition är att göra aktiviteterna på och runt Kullaberg tillgängliga för alla oavsett tidigare erfarenhet. Företaget anordnar aktiviteter